Who cares? We do

Dit is ons eerste blog. We moeten natuurlijk even toelichting geven waarom de naam Misegura verandert naar Wear to Care..

Het engelse woord “Care” is eigenlijk niet naar het Nederlands te vertalen in één woord. “Care” betekent ergens zorg voor dragen, ergens om geven, dedicated zijn, ergens voor gáán, het beste er uit willen halen, zorgzaam zijn…. noem maar op.

“Wear to Care” dekt de lading van wat we doen. Onze items zijn ontworpen om dagelijks te dragen én te zorgen: Wear to Care dus. De kids Care shirts, die in September komen, zijn ontworpen om kindjes met een infuus eenvoudiger om te kunnen kleden. Daarnaast komt in het najaar tevens de Care sweater. Deze zachte sweater houdt je niet alleen warm tijdens behandelingen maar biedt ook ruimte voor IV lijnen, pijn pompjes, insuline pompen enz. Onze PICClijn cover, tot slot heeft zichzelf al bewezen. Je draagt hem in plaats van verband over je PICClijn. Dit mooie “verbandmiddel” beschermt de PICC-lijn én de huid. Tevens zorgt het ervoor dat je je prettiger en beschermd voelt wanneer je een PICClijn hebt. 

“Als je zorg draagt voor de middelen, zal het doel wel voor zichzelf zorgen.”

—– Mahatma Gandhi ——

Translate »