St. Antonius ziekenhuis/ Roparun 

Zowel dit jaar als afgelopen jaar mochten wij voor het St. Antonius in Nieuwegein een mooi pakket PICC-lijn Care covers samenstellen in alle maten en kleuren. Dat ze weer voor ons kozen zien we als compliment. Dankzij de Roparun kunnen patiënten van de afdeling Hematologie nu gebruik maken van een mooie veilige PICClijn cover na het plaatsen van de PICC-lijn. 

 

 

Roparun

Groene hart ziekenhuis/ Vrienden van het Groene hart

Ook Patienten van het Groene hart ziekenhuis krijgen een PICClijn cover van Wear to Care. Dit is mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van het groene hart. Wij lieten speciaal voor dit ziekenhuis een productie maken met een herkenbaar label in de PICClijn cover. Zo kan iedereen zien dat een donatie aan de stichting goed terecht komt! 

Vrienden VAN HET GHZ

VUMC/ steunfonds VUmc

Het We zijn er trots op dat ook Het VUMC afdeling hematologie gekozen heeft voor onze PICClijn covers. Mogelijk gemaakt door het steunfonds VUMC ontvangen patiënten een cover in een zelf te kiezen maat en kleur. 

steunfonds VUMC

Prinses Maxima Centrum 

In 2022 kregen wij contact met het “vascular access team” oftewel degenen die de kindjes in het PMC een infuus, PICC-lijn of andere CVC geven. Na ons eerste bezoek waren we onder de indruk van de passie en bevlogenheid waarmee er gewerkt wordt in het PMC. Inmiddels is er een samenwerking voor een nieuw bijzonder product waarvan het idee aangereikt is door het PMC. Ook mochten wij recent een grote box met kinder PICC-lijn Care covers leveren. Wij zijn er trots op dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan de zorg voor kinderen met kanker in Nederland. 

 

 

Prinses Maxima Centrum

Prinses Maxima Centrum 

In 2022 kregen wij contact met het Rika van het “vascular access team” oftewel degene die de kindjes in het PMC een infuus, PICC-lijn of andere CVC geven. We spraken met haar over het belang van comfort voor zieke kinderen. Ooit is ze begonnen om iets te verzinnen om kindjes na een operatie warm te houden in de daaropvolgende scan. Het probleem is alleen dat er overal drains & katheters langs moeten kunnen. Aan de andere kant weten we inmiddels dat het op temperatuur houden van een kindje na de operatie de genezing bevorderd… We gingen naar de tekentafel met alle input die tijdens het gesprek werd gegeven. Het werd een mooie tekening maar voordat het ook echt een productie product wordt waren we nog wel even bezig. Waar vinden we het allerzachtste dunste maar doeltreffende klittenband? of bestaan er drukkers die door de scan kunnen? Hoe zorgen we dat warrige handjes niet de net geplaatste sonde uit de neus trekken, moeten de voetjes ook bereikbaar zijn? enz enz. Het was een heel mooi en leerzaam project. Wij zijn trots op het resultaat.

 

Prinses Maxima Centrum

Martini ziekenhuis 

Ook in het najaar van 2022 mogen wij weer PICC-lijn Care covers leveren aan het Martini ziekenhuis/ afdeling oncologie. Door de stichting Vrienden Martini ziekenhuis wordt het mogelijk gemaakt dat patiënten met een PICC-lijn een Care cover én een douchecover mogen ontvangen via het ziekenhuis. Hoe fijn is dat? 

 

 

Vrienden Martini ziekenhuis

Roparun voor het

Diaconessehuis

In maart 2023 mochten wij een levering doen van PICC-lijn care covers voor het ziekenhuis afdeling oncologie. De stichting Roparun heeft het mogelijk gemaakt dat deze patiënten nu kunnen kiezen uit diverse kleuren Care covers om de PICC-lijn veilig en comfortabel af te dekken.

Sophia kinder ziekenhuis 

coming soon… er staat voor het voorjaar van 2023 een mooi project op stapel voor de kindjes met TPV. 

We informeren snel verder over dit mooie project 

Vrienden Groene hart Ziekenhuis 

Het Groene hart ziekenhuis was tevreden over de eerste samenwerking dus: er kwam een nieuwe opdracht, mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van het Groenehart ziekenhuis. Fijn voor de patiënten die dit beetje extra comfort zo goed kunnen gebruiken

Slingeland ziekenhuis 

Patiënten in het Slingerland ziekenhuis krijgen op diverse afdelingen al een poos onze folder aangeboden na het plaatsen van een PICC-lijn.

Kort geleden kregen wij de opdracht om ook hier op een afdeling met veel patiënten met een PICC-lijn een doos met PICC-lijn Care covers te leveren. Vanuit een fonds was er nog budget om patiënten een cover te kunnen aanbieden, hoe mooi is dat? 

Slingeland ziekenhuis

Slingeland ziekenhuis 

Wij zijn er trots op dat dit ziekenhuis in Oktober 2022 wederom om een levering vraagt. Via de Roparun kunnen ze doorgaan met het geven van PICC-lijn Care covers aan patienten van de oncologie afdeling. “Ze gaan als zoete broodjes, de patiënten zijn er enorm blij mee”. Daar worden wij natuurlijk ook weer blij van. 

Slingeland ziekenhuis

Emma kinderziekenhuis

Home

 

Met gepaste trots mogen we delen dat nu ook de kindjes in het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam onze producten krijgen. Ziekenhuizen zelf hebben vaak geen budget voor dit type producten die extra comfort geven maar medisch gezien niet direct noodzakelijk zijn. Op dat moment is er vaak wel een stichting of fonds die het mogelijk kan maken om kinderen deze producten te geven om het leven met een katheter comfortabeler te maken. Door donaties aan de stichting steun Emma konden zij een bestelling plaatsen voor kinder PICC-lijn Care covers in vrolijke kleuren. Omdat wij de zorg een warm hart toedragen krijgen ze van ons natuurlijk ook wat extra om zo een steentje bij te dragen. #samenmakenwehetbeter

Dianet 

Home

 

Sinds enkele maanden krijgen, na een goed bevonden test periode, dialyse patiënten  t via Dianet een fijne comfortabele Care TUBE om de katheter van peritoneale dialyse goed op te kunnen bergen onder de kleding. Wij vinden het fijn dat onze nieuwste product zo goed bevalt en echt iets toevoegt in de vorm van een PD-belt zonder overbodige naden, klittenband of andere sluiting. De TUBE is zo vlak mogelijk met naden aan de buitenkant zodat er zo veel mogelijk comfort wordt bereikt. Bedankt Dianet voor het vertrouwen in ons product. Jullie motto sluit aan bij die van ons 

“Aansluitend op de laatste inzichten uit wetenschap en praktijk streven wij naar de beste dialysezorg voor onze patiënt” 

#samenmakenwehetbeter

 

?

Wij worden altijd blij van nieuwe projecten. Er is een mooie samenwerking op komst, eentje die de patiënt direct bereikt, ontstaan vanuit passie voor zorg & patiënt. Kunnen zien wat er echt nodig is om zorg ontvangers te ondersteunen, dat kunnen steeds meer bedrijven die commercieel werkzaam zijn in de zorg. Samen bouwen we bruggen tussen dat wat er nodig is en wat kán. Stay tuned

Dit was het “mysterie” project waaraan wij afgelopen zomer 2022 hebben gewerkt. Een mooie samenwerking waarbij APPO patiënten die TPV benodigdheden ontvangen een PICC-lijn Care cover gaan aanbieden in de blauwe APPO kleur. In oktober 2022 hebben ze besloten om ook de Care TUBE® aan kindjes te gaan geven bij afname van TPV voor thuis toediening. Een mooi project met een combinatie van zorg en commercie, het kan dus best. 

APPO
Naar de shop

Er zijn veel ziekenhuizen die met ons samenwerken, vaak ook meerdere afdelingen zoals: Dagbehandeling, Oncologie, Darmfalen, TPV-teams, Chirurgie, Interne geneeskunde enz. 

Samen bedenken wij hoe onze producten onder de aandacht gebracht kunnen worden bij patiënten. Wij doen dit o.a.met: 

Jeroen Bosch ziekenhuis, Princes Maxima Centrum, ETZ Tilburg, UMCG, Meander Medisch Centrum, van Weel Bethesda ziekenhuis, ziekenhuis Rivierenland, Antoni van Leeuwenhoek, UMC Utrecht Cancer Center, Ziekenhuis Amstelland, Goes, Langeland ziekenhuis, SVT Thebe, Slingeland ziekenhuis, Amsterdam UMC & diverse thuiszorg organisaties waaronder Expert Care.