Onze missie

Onze missie is om met onze Care producten een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen met een medisch hulpmiddel. Dat zijn natuurlijk lang niet allemaal ziekenhuis gebonden patiënten. Veel zorg gebeurt gewoon thuis, tussen de bedrijven door. Er hebben meer mensen met intraveneuze “lijnen” of andere catheters dan je denkt.. Denk aan parenterale voeding, langdurige lyme medicatie, antibiotica enz. 
Wear to Care? 
We begonnen als klein familie bedrijf een paar jaar geleden met de, onder de naam Misegura ontwikkelde, PICC-lijn verbandcover(© copyright 2014) Een cover die is ontworpen om dagelijks te dragen én te zorgen: Wear to Care dus. Dit verbandmiddel beschermt de PICC-lijn én de huid. Tevens zorgt het ervoor dat je je prettiger en beschermd voelt wanneer je een PICC-lijn hebt gekregen. Door eigen ervaring met ziekte en zorg én met een medische achtergrond vinden wij de balans tussen wat er nódig is en wat er kan. Werkzaamheden verdelen we binnen de familie om dit mooie bedrijf goed te laten functioneren. 
Inmiddels zijn we groot in ervaring maar nog altijd een klein familie bedrijf met heel veel compassie voor hetgeen we doen. 
 
Binnenkort, zul je op deze website nog meer draagbare producten aantreffen. We hebben goed geluisterd naar klanten en professionals die iets te maken hebben met een IV-lijn. (PICClijn, G-tube, Hickman, shunt, port-a-cath). 
Afgelopen zomer zijn we weer naar de tekentafel gegaan om een mooie aanvulling te maken op de inmiddels bij veel ziekenhuizen bekende PICClijn cover met pockets. 
Ben je benieuwd? stay tuned, it’s coming soon 😉 
 
 
 
 
 

Onze kernwaarden

 
Patiënt op 1
Voor ons komt de patiënt op de eerste plaats. Alles wat we doen bekijken we vanuit het patiënt perspectief.
Passie
Échte aandacht voor dat wat je als patiënt tegenkomt tijdens een ziekte proces. Dat is wat wij geven. Dit heeft alles de maken met de passie waarmee we dit mooie familie bedrijf in de lucht houden.
Luisteren naar de zorgverlener
Door echt goed te luisteren ontstaan de beste ideeën.
Zo is bijvoorbeeld de nieuwe Kids Care lijn ontwikkeld na een conversatie met een kinderverpleegkundige. Ze uitlegde ons uit hoe lastig het is om kindjes te verkleden als ze aan een infuus liggen. We luisteren dus graag naar wat je ons verteld. 
Aandacht voor eerlijke productie
De producten die we ontwerpen worden met veel aandacht gemaakt door een klein familie bedrijf in Portugal. Een familie die door eigen ervaring met ziekte veel affiniteit heeft voor het product. Geen massale producties dus, we weten wié ze maakt, hoé ze gemaakt worden en dat er mensen met bezig zijn die een warm hart hebben voor de patiënt en zijn/haar zorgverlener. 
Daardoor mag je verwachten dat elk product wat je bij ons koopt een constante kwaliteit heeft, verpakt is in een eigen polybag en voorzien van de benodigde labels bij je aankomt. 
De stoffen komen eveneens niet uit verre landen maar halen we dicht bij huis zodat we weten hoe ze gekleurd zijn en dat dit volgens de EU standaarden is. 
 
 
 

Handelsnaam: Wear to Care/ Creative Hands – Zandvoort,  – kvk 88321657- NL004580870B56 – 0615213849 – info@weartocare.nl

naar de shop