Made fair

Wat maakt ons speciaal

Made fair with care 

Care is de rode draad van ons bedrijf. We zorgen voor meer zekerheid, we zorgen ervoor dat je je comfortabeler voelt, we zorgen voor een veilig en betrouwbaar product..

We zorgen er ook voor dat onze producten eerlijk geproduceerd worden. Alweer een paar jaar geleden kregen we contact met een klein familie bedrijf in Portugal. Een fabriekje voor kleinschalige producties. Toen we net begonnen viel er natuurlijk aan ons niet zoveel te verdienen. Dat is vaak het probleem bij start-ups. Zie maar eens dat je het professioneel geproduceerd krijgt nadat het “do it yourself” stadium voorbij bent. Daar in Portugal vonden we een producent die net met zijn vrouw een ziekte proces door had gemaakt. Hij had dus gevoel bij ons product, de PICClijn cover. Hij omarmde het project net als wij en zorgde ervoor dat onze covers op een eerlijke manier gemaakt worden met de aandacht die het product verdient.

De grond voor een verdere samenwerking werd gelegd. We vonden de juiste kwaliteit stoffen en de juiste partners om nieuwe items te ontwerpen. Het vervolg is Wear to Care en wat er nog gaat komen… 

P.S. Wist je al dat onze hypo-allergene stof ook met liefde voor de natuur wordt vervaardigd?